Waarom ADEK

ADEK heeft als geen ander bouwkundig tekenburo veel ervaring in de bouwbranche. Dat heeft voor u als opdrachtgever veel voordelen. Alles in één buro. Niet steeds verschillende adviseurs over de vloer met steeds uiteenlopende adviezen. Ervaring op theoretisch maar ook op praktisch gebied. Aannemerij (kantoor & praktijk) heeft zelf ook de aannemers papieren op zak )Architectenburo, professionele bouwmaterialen handel en sinds 2001 officieel als ondernemer om voor u op vakkundige wijze een bouwplan op te ontwerpen, op papier te zetten, in te kopen (materiaal-arbeid) en / of te begeleiden.

 

 

Bij een bouwplan denk ik aan:

Een plan dat voldoet aan uw wensen in combinatie met juiste toepasbare praktische detaillering. Meedenken en in ‘uw huid kruipen, door uw bril kijken’ wat uw wensen zijn. En deze vertalen in vakkundig advies, qua indelingen, materiaalkeuze enz. enz. Ik kan u adviseren op het gebied van uit te zoeken materialen, zoals bijvoorbeeld gevelsteen, dakpannen, kozijnen, keuken- en badkamerindelingen. ADEK werkt samen met gedegen constructeurs met verstand van zaken en die praktisch meedenken.

Voor ADEK is het belangrijk dat wij wat u wenst op papier komt en verder wordt uitgewerkt. Ook kan ik u adviseren over de afwerking van uw project, zoals bijvoorbeeld: tegelwerk, stucwerk, schilderwerk en vloerbedekking. ADEK werkt voor particulieren, architecten, woningbouwverenigingen, aannemers en constructeurs. Van klein tot groot project staat ADEK voor gegevens goede overdracht via besteks-, werk- of detail tekeningen. ADEK vindt dat de gegevens overdracht door goed professioneel tekenwerk al een groot deel van de werkvoorbereiding uit handen neemt. In de uitvoering van de bouwplan kan ADEK u ook ondersteunen door de bouwbegeleiding op te pakken.