Projectnaam: Bedrijspand dakopbouw t.b.v. appartementen Velsen Noord

Dit bedrijfspand en “voormalige “fietsenzaak van mijn opa is vergroot door boven op het pand een opbouw te plaatsen. De opbouw kreeg een aparte toetreding vanaf de straat en bied een toegang  tot drie appartementen. De achtergevel is opgeschoven zodat er een groter vierkant benut kon worden om de appartementen in te kunnen realiseren maar ook t.b.v. het bedrijspand/winkel een grotere kantoor ruimte te laten ontstaan.

Het pand heeft een fraaie vernieuwd uiterlijk ondergaan. Op de eerste verdieping is i.p.v. 1 appartement nu twee appartementen gemaakt en op de 2e verdieping is een nieuw appartement toegevoegd. Aannemingsbedrijf Braak en kunststof  kozijn leverancier  heeft zich onder het pand al jaren gevestigd en heeft voor de uitvoering zorg gedragen.

Het nieuwe dak wat geplaatst is is voorzien van keramische dakpannen en fraaie zinken dakkapellen. De zijgevel heeft een vergroting doorstaan en deels is deze bij het kantoor gedeelte op de eersrte verdieping getrokken van het aannemingsbedrijf. De gevel steen is perfect bijgezocht en sluit bijzonder goed aan bij de oude originele gevel.het nieuwe dak pas zie foto’s hieronder perfect bij het pand.